Verzending & retour

LEVERTERMIJN

Een product dat op voorraad is, wordt binnen de 2 dagen na ontvangst van betaling, verstuurd. De levering verloopt via een pakjesdienst (Bpost, DPD of GLS) en duurt gewoonlijk 1-2dagen. Voor sommige meubelstukken werken we op bestelling. De vermelding hiervan en de geschatte levertermijn van zo’n product vind je terug bij de productomschrijving onder het puntje bij levertermijn. Na ontvangst van de orderbevestiging zal je nog een mail van ons krijgen met de concrete leverdatum.

Na het plaatsen van een order ontvang je per email een track & trace nummer waarmee je jouw zending gemakkelijk online kan volgen.

VERZENDKOSTEN

Vanaf aankopen van 75€ bieden wij gratis verzending aan. Bij een lager aankoopbedrag rekenen wij een verzendkost van 5,45€ aan voor verzendingen in België. Voor verzendingen naar Nederland bedraagt de verzendkost 7,45€.

BETALING

De betaling kan met Bancontact, Visa en Mastercard of met een klassieke bankoverschrijving naar onze rekening. Van zodra we de betaling ontvangen hebben, zullen wij jouw bestelling in gereedheid brengen. Als je kiest om te betalen met een overschrijving kan het enkele dagen duren vooraleer het bedrag op onze rekening staat. IBAN: BE59 0689 3824 2126

BIC: GKCCBEBB

LEVERING

Voor de verzending werken wij samen met Bpost, DPD of GLS. Bij een bestelling wordt gevraagd om een leveringsadres door te geven. De levering vindt meestal plaats tussen 9u en 17u. Indien je daartussen niet thuis bent, is het handig om hier bijvoorbeeld je werkadres in te geven als leveringsadres. Om de levering zo correct en zo snel mogelijk te laten verlopen, vragen wij ook om een telefoonnummer op te geven bij de bestelling. Wanneer je niet thuis bent tijdens de levering, wordt er een briefje in de brievenbus gestopt om de levering op een ander tijdstip te laten uitvoeren of om je pakket zelf te gaan afhalen.

RETOUR

Jullie hebben het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen volgend op de dag van ontvangst, de bestelling te annuleren. Om dit recht te kunnen uitoefenen, dienen jullie ons schriftelijk per post of mail op de hoogte te brengen. Je kan (maar niet verplicht) dit doen door het modelformulier voor herroeping in te vullen en terug te sturen. Dit kan je hier terugvinden.

Bij herroeping wordt er verwacht dat jouw artikelen in de huidige verpakking, ongebruikt en onbeschadigd terug verzonden worden. Zo niet, gelden jouw artikelen niet aan de herroepingsvoorwaarden en kunnen we geen omruiling toelaten.

De directe kosten en het risico van het terugzenden van de goederen komen in rekening van de klant.

Terugbetalingen van geaccepteerde retours gebeuren binnen de 14 kalenderdagen volgend op de dag dat wij de goederen terug ontvangen hebben.

Meer info vind je bij onze algemene voorwaarden.