Over ons

Hej och välkommen till Hus-et! 

Hus-et is afkomstig van huset en betekent het huis in het Zweeds en in het Deens. Het is algemeen geweten dat Scandinavië altijd een grote voorloper is op het gebied van interieurtrends. Scandinavisch interieur staat voor lichte kleuren, strakke lijnen, minimalistisch design en natuurlijke materialen.

De passie voor Scandinavisch interieur is enorm gegroeid door een vorige werkervaring als export manager van tapijten in Scandinavië. Door er veel tijd te spenderen, zagen we veel leuke dingen en nieuwe trends. Ze hechten veel waarde aan een gezellig interieur en zullen er ook alles aan doen om dit te realiseren. De drang om zelf een mooie collectie samen te stellen werd steeds groter en groter. Vandaar zijn we dan ook op het idee gekomen om een eigen webshop te starten zodat we onze passie met jullie kunnen delen. Omdat we zo’n fan zijn van Scandinavië, zijn we zelfs gestart met een basiscursus Zweeds. Heel leuk en soms ook wel heel grappig omdat sommige uitspraken lijken op het West-Vlaams.

Voor ons is het belangrijk dat het uniek en betaalbaar blijft. Leuke merken zoals Hübsch, Broste Copenhagen, Cozy Living Copenhagen, Nordal en HKliving kan je op onze webshop terugvinden. Deze merken passen binnenin het verhaal van Hus-et. We blijven natuurlijk continu zoeken naar nieuwe en hippe Scandinavische interieurmerken. Bij ons kan je terecht voor meubelen, decoratie, verlichting en een uitgebreid assortiment aan tapijten.

Kijk gerust rond, geniet en houd je vooral niet in! ♥