Scandinavische interieurmerken

HÜBSCH

Hübsch is een Deens merk dat gekend staat voor leuke ontwerpen en kwaliteit. Het woonmerk heeft een eigen stijl met kwaliteitsvolle uitstraling. Hübsch werd in 2010 opgericht en is sindsdien in omvang gegroeid. Vandaag de dag wordt het aanzien als een van Scandinavië’s toonaangevende interieurmerken. Ze focussen zich op het creëren van een rode draad doorheen de collecties en zorgen steeds voor collecties die gebaseerd zijn op de huidige trends.

BROSTE COPENHAGEN

Broste Copenhagen is meer dan alleen interieurdesign. Het is een manier van leven die ze graag met ons willen delen. Daarom zorgen ze ervoor dat hun producten toegankelijk zijn voor een breed publiek. Broste Copenhagen is ook een van de toonaangevende interieurmerken van Scandinavië. Het is opgericht in 1955 en ze houden de traditie erin om de wereld rond te reizen voor inspiratie en materialen. Ze focussen zich op hoge kwaliteit en hun bekende Scandinavische handtekening in hun ontwerpen.

COZY LIVING

Cozy Living Copenhagen is een jong interieurmerk uit Denemarken. Het introduceert een gezellige levensstijl met een kwaliteitsvolle look en feel. De basis van hun ontwerpen wordt gekenmerkt door hun Scandinavische roots waar de materiaalkeuze en het esthetische centraal staan. Ze zorgen voor handgemaakte details, zachte en aangename stoffen en de verschillende structuren die de natuur ons biedt.

HKLIVING

HKliving is een hip Nederlands interieurmerk met een Scandinavisch tintje. Het is opgericht door Emiel Hetsen en Sander Klaver. De initialen van hun achternaam hebben de merknaam opgeleverd. HKliving creëert toegankelijke collecties, ze zorgen er wel voor dat de collecties uniek en creatief zijn. Ze inspireren zich op traditionele en bruikbare ontwerpen met respect voor de geschiedenis maar geven het altijd een moderne look en feel. Wij zijn alvast grote fan van HKliving!

NORDAL

Nordal is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is op interieurontwerp. Met oog voor detail en functie ontwerpt en produceert het Nordal team producten die karakter en persoonlijkheid toevoegen aan het interieur. Ze vinden inspiratie in trends en tendensen, maar deze bepalen hun collectie niet. Het gaat er niet om wat iedereen doet, maar het is een kwestie van hun hart te volgen in het streven naar het esthetische en de functionaliteit. Ze geloven dat dit de beste manier is om balans in jouw huis te creëren.

BLOOMINGVILLE

Bloomingville is een typisch Scandinavisch interieurmerk met jarenlange ervaring en is opgericht in 2000. Ze staan bekend voor hun warme en gekoesterde interieurontwerpen. Ze willen een echte thuis creëren. Ondanks de enorme populariteit en groei is de missie van Bloomingville hetzelfde gebleven: gelukkige veranderingen aan alledaagse ontwerpers. Deze missie wordt mogelijk gemaakt door een ruime keuze aan modieuze producten, redelijke prijzen en een hoge kwaliteit.